Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Μουντιάλ,εξεταστική,ζέστη και αϊπνύες

Άρχισε και το 19ο Παγκόσμιο Κύπελλο,με την Εθνική μας να δίνει τον δικό της αγώνα,άρχισε και η εξεταστική που δίνουμε,εμείς τον δικό μας αγώνα.Στην Νότια Αφρική μπορεί να έχει δροσιά,στην Ελλάδα βράζουμε! Με την υγρασία σε μεγάλα ποσοστά,και την θερμοκρασία να κινείτε από τους 26C μέχρι και τους 38C,το παιχνίδι γίνεται πολύ δύσκολο.Και ποιο είναι το παιχνίδι;Πολλοί τομείς!Όπως,το διάβασμα,η κίνηση,το συγύρισμα,ο ύπνος(αυτή είναι άνιση μάχη,δεχόμεθα πυρά από πολλές πλευρές).
Και φαίνεται ότι έχασα της σημερινής ημέρας τον ύπνο,αφού είχα πέσει από νωρίς..Και πετάχτηκα πριν 50 λεπτά,μούσκεμα.Εαν ήμουν υδραγωγείο ,θα μπορούσα να τροφοδοτήσω μια πόλη πιστεύω 40.000 ανθρώπων χαλαρά με τόσο ιδρώτα! Δύσκολα τα πράγματα,για όσους δεν έχουν ούτε καν έναν ανεμιστήρα ειδικά.

Με την περίοδο της εξεταστικής να μαίνεται,το ωραίο είναι ότι δεν έχουμε πάρει πρόγραμμα...και βρισκόμαστε δύο μέρες πριν την έναρξη της!Τυχαίο;Δεν νομίζω :P Οι άνθρωποι βλέπουν μπάλα και κάνουν μπάνιο στην θάλασσα.Το μόνο που ελπίζω την πέμπτη 17/6 να μην έχουμε μάθημα,γιατί θέλω να δω την εθνική,αλλιώς θα έχουμε conflict..και κάποιο από τα δύο ζητήματα θα πιστολιαστεί..και όλοι ξέρουμε ποιό είναι αυτό.......Το μάθημα που θα γράφω..Θα είναι ξεπέτα.Με πολύ μουρμούρα..Πώς είναι όταν κάνεις φίκι-φίκι ξεπέτα;Και μετά είσαι υπεράνω και οι γκόμενα σε πρήζει ;'' Γιατί δεν τηλεφώνησες;Πού χάθηκες;Άλλα μου έλεγες;Πού θα πας;Τί θα κάνεις;Γιατί αντιδράς έτσι;ή μάλλον γιατί δεν αντιδράς;'' Και άλλα πολλά.
Ωραία λόγια,γιαυτό στην θέση της κοπέλας που ξεπετάξατε,βάλτε τους καθηγητές σας,που όταν σας δουν να πάτε να φύγετε και να δώσετε την κόλλα σας,είτε λευκή είτε κάτι μπορεί να γράφει,πριν την ώρα που πρέπει , αυτοί θα σας θέλουν εκεί μέσα στην ζέστη,στο λιοπύρι να γράφετε μέχρι την ώρα που σας έχουν πει,γιατί χάνουν και αυτοί το μάτσ και σκέφτονται,''Αυτοί είναι πιο μάγκες από εμάς;Καθίστε μαλάκες κάτω και λιώστε!'' .Μετά στην θέση της κοπελιάς,βάλτε τους γονείς σας.....Ωωω ναι!Όλοι ξέρετε τί θα γίνει!Είναι η κοπέλα που θα σας φωνάζει και θα σας πρήζει,επί δύο και πολύ πιο δυνατά.Και μάλιστα θα επιμένει!Και το υφάκι δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου αποδεκτό από εμάς..Ναι ναι,ξέρω ότι σκέφτεστε την μάνα σας τώρα,την έχετε φέρει στο μυαλό σας και προσπαθείτε να εξωμειώσετε την κατάσταση που επρόκειτο να ακολουθήσει,εκείνη την μέρα.Αλλά εγκαταλείπετε την προσπάθια,γιατί ακόμα και οι πιλότοι της f1 δεν μπορούν να περάσουν με τίποτα αυτή την δοκιμασία.Γιατί;Γιατί πολύ απλά,οι μάνες θα βρούνε πάντα να πουν,και δεν ξεφεύγει κανείς!
Ο πατέρας βέβαια θα μιλήσει γιατί το έκανες αυτό,αλλά με όχι τόσο μπλα μπλα,γιατί ειδικά αν ανήκει στο ποσοστό των ποδοσφαιρόφιλων,θα χαρεί εν μέρη που θα κάνατε τα πάντα για να δείτε την ομάδα μας.Τουλάχιστον ο δικό μου είναι εκεί μέσα..Θα δείξει ! Καλή επιτυχία σε όλους μας,και μην φοβάστε όλα γίνονται!

Να πάω τον χρόνο λίγο μπροστά;Γκρίνια από τρίτη βράδυ που θα προσπαθώ να διαβάσω,και θα ψάχνω λύση για την Πέμπτη που θα ξημερώνει....Θα μου φταίνε όλα.Την Πέμπτη με την ζέστη που θα έχει,θα μαι στο ποδί από νωρίς πιστεύω,και θα έχω πάει νωρίς στην σχολή για να πάρω τα θέματα..Τα θέματα θα αργήσουν λίγο,γιατί θα αργήσει ο καθηγητής,θα κάνουμε μπάνιο στον ιδρώτα 19 άτομα και η ώρα θα περνάει..Θα κοντεύει 17.00.Φτάνουν τα θέμετα,και σίγουρα θα πω κάτι αστείο ή απλά θα τα πάρω και θα αρχίσω να γράφω!Όπως μπορώ,να πάρω και έναν βαθμό οκ,αφού έφαγα που έφαγα τόση ζέστη..Φεύγω σφαίρα,για το σπίτι και η ώρα θα είναι 17.20....κλασικά θα έχω χάσει κάποιο γκολ,αφού ότι παιχνίδι έχει παιχτεί ως τώρα,το γκολ έχει μπει μέχρι το 8ο λεπτό,και πολύ θα λεω..Με αποτέλεσμα επειδή δεν ανοίγω ποτέ στην ώρα να δω παιχνίδι,έχω χάσει το γκολ..
Με βλέπετε να δίνω βάση στο παιχνίδι μεθαύριο γιατί θέλω πολύ να κάνουν κάτι καλό!Ελπίδες έχουμε,δεν χάθηκε και τίποτα,στο ευρο2004 με 4 βαθμούς περάσαμε(μια νίκη,ισοπαλία,ήττα).Γιατί να μην ξεκίνησε ανάποδα δηλαδή το μουντιάλ;Όνειρα,αλλά έτσι είναι.Μην καταδικάζουμε αμέσως.
Χτες με Γερμανία-Αυστραλία 4-0 να έχει λήξει...και να έχω καταφέρει να δω ένα γκολ..και να βρίσκομαι στο σπίτι,αλλά να τύχαινε να ήμουν είτε wc είτε να πήγαινα να φτιάξω food food,charity !Και το απίθανο;Μπροστά στην tv ,μου μιλάει η μάνα μου,γυρίζω να τις απαντήσω και να τις δώσω αυτό που ήθελε..και μπαίνει γκολ...Ήμαρτον.Αν είναι δυνατόν,τρελάθηκα..

Όποιος είναι κατά των βουβουζέλων,ας υπογράψει την αίτηση εδώ
Όποιος είναι κατά των βουβουζέλων,ας υπογράψει την αίτηση εδώ
http://www.petitiononline.com/wc2010/petition.html



Τέλος θέλω να καταγγείλω την μητέρα μου,που έχει πάρει τον ανεμιστήρα μέσα στο καθιστικό και κοιμάται χαλαρά και ωραία.Και εγω ο μονάκριβος γιος της,βρίσκομαι στο υπνοδωμάτιο,και λιώνω και δεν μπορώ να κοιμηθώ και καταντάω άυπνος και ιδρωμένος ! Και πριν πείτε,προσφέρθηκα να κοιμάμαι εγω στον καναπέ :D !
Μάνες ρε φίλε,κάτι ξέρουν παραπάνω!

Άντε επειδή είναι του κλίματος,θα αλλάξω φόντο στο blog .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.